Λάρισα: 15χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε οδηγός λεωφορείου

Συνελήφθη ο οδηγός λεωφορείου στη Λάρισα

Λάρισα

Ένας 51χρονος οδηγός λεωφορείου,  ο οποίος χθες (8/10) σύμφωνα με την καταγγελία 15χρονης μαθήτριας σχολείου σε χωριό έξω από τη Λάρισα, προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια, κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν όπως καταγγέλλει η 15χρονη, έξω από σχολείο κι ενώ αυτή βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο με τον οδηγό, ο 51χρονος προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα προς την ίδια, ήτοι την αγκάλιασε και την χάιδεψε σε σημεία του σώματός της.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, οι υπόλοιποι μαθητές, που ήταν μέσα στο λεωφορείο είχαν ήδη κατέβει από αυτό, ενώ ο φερόμενος δράστης προσκάλεσε την ανήλικη να εισέλθει εκ νέου στο λεωφορείο καθόσον και αυτή είχε προηγουμένως αποβιβαστεί.

Η ανήλικη ενημέρωσε τους γονείς της με τον πατέρα της να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία. Ο καταγγελλόμενος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών αφού προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, ωστόσο με εντολή του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Διαβάστε επίσης

Καφές: Ποιο είδος «καίει» την τσέπη μας, οι τιμές στην Πάτρα

Κοινό Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών το 2025, η πρόταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Copernicus: Ο Σεπτέμβριος ο δεύτερος θερμότερος μήνας στα χρονικά!

Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ για την εξέλιξη του τυφώνα «Μίλτον», μαζική εκκένωση πόλεων στη Φλόριντα

Μέση Ανατολή: Επικοινωνία Μπάιντεν – Νετανιάχου, αναβολή επίσκεψης του Ισραηλινού υπ. Αμυνας στις ΗΠΑ

Πάτρα: Συνελήφθη 17χρονος, μήνυση από Διευθύντρια Λυκείου

Πάτρα – Αγιος Βασίλειος: Τροχαίο με εγκατάλειψη – Χτυπημένος ανήλικος φώναζε βοήθεια – Τι ζητά ο πατέρας μέσω της «Π» ΦΩΤΟ

Πάτρα: «Γολγοθάς» για τον τραυματία δασοκομάντο, ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ΒΙΝΤΕΟ