Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 2 νεκροί από μπαράζ ρουκετών κατά Ισραήλ ΦΩΤΟ

Οκτώ άνθρωποι, εκ των οποίων ένας σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Χάιφα.

Ισραήλ - Βηρύτο

Περισσότερες από 40 ρουκέτες εκτόξευσε η Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ και δύο άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους στην περιοχή Κιριάτ Σμονά.

Το νέο μπαράζ ρουκετών που εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ είχε στόχο περιοχές στην Άνω Γαλιλαία και στην Χάιφα, με τις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ να αναφέρουν ότι όσες ρουκέτες δεν αναχαιτίστηκαν, κατέπεσαν σε μη κατοικημένες περιοχές.

Ωστόσο, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 40 ετών και οι δύο, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από την επίθεση και τραυματίστηκαν θανάσιμα από θραύσματα των ρουκετών στο Κιριάτ Σμονά, όπως μετέδωσαν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

 

Ισραήλ

REUTERS/Ammar Awad

Ειδικότερα, οκτώ άνθρωποι, εκ των οποίων ένας σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Χάιφα, για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά δίχως ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές του Ισραήλ καλούν το κοινό να παραμείνει σε καταφύγια και σε προστατευμένες περιοχές, αλλά και να αποφεύγουν περιοχές όπου έχουν καταπέσει θραύσματα από τις ρουκέτες, διότι ενδέχεται ακόμα να περιέχουν εκρηκτικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Ξυλοδαρμός υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ από εξαγριωμένους!

Η Πάτρα χάνει Ινδούς και… τρένο! Εκτός κυβερνητικής λίστας η επένδυση στο λιμάνι λόγω έλλειψης σιδηροδρόμου

Έγκλημα στην Κυψέλη: «Το θύμα ενοχλούσε διαρκώς τα παιδιά που είχε βιάσει πριν χρόνια» ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ: Προειδοποιήσεις για να φύγουν όλοι από περιοχές της Φλόριντα ΒΙΝΤΕΟ

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Εκταμιεύθηκαν τα χρήματα για την αναβάθμιση