Συναυλία Τέμπη – Καρυστιανού: Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο

«Ποτέ ξανά», είναι το μήνυμα που έστειλε η Μαρία Καρυστιανού.

Τέμπη

Ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε Μαρία Καρυστιανού από τη σκηνή του Καλλιμάρμαρου, λίγο πριν την εμφάνιση του Σωκράτη Μάλαμα στη συναυλία για τα Τέμπη.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε αυτή την εκδήλωση και ένα πολύ ηχηρό όχι, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα, νιώθουμε το ίδιο καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο, έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά τους δικούς μας ανθρώπους παραμένει ελεύθερο να σκοτώνει ξανά και ξανά», είπε αρχικά η κ. Καρυστιανού.

«Ε λοιπόν ποτέ ξανά», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και μέχρι τους ουρανούς που είστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους καλλιτέχνες και όλους όσους εργάστηκαν πολύ. Εθελοντική εργασία και πάθος για αυτή την σημερινή εκδήλωση μνήμης αφιερωμένη στους πολύ αγαπημένους μας, αλλά και όλους εμάς που είμαστε εδώ δυνατοί και αποφασισμένοι. Σήμερα τόσο δυνατά σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς».

«Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους αδικοχαμένους μας η αγκαλιά αυτή θα είναι πάντα ανοιχτή μέχρι την δικαίωση και ακόμη παραπέρα. Ευχαριστούμε».

Διαβάστε επίσης:

 

ΣΥΡΙΖΑ: Θα γίνει η Κεντρική Επιτροπή με σχέδιο για αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εκλογές

Γιώργος Σαμπάνης: «Η πατρότητα σημαίνει ολοκλήρωση για έναν άντρα» ΒΙΝΤΕΟ

Υποβολή Ε9: Οδηγός για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, η προθεσμία, ποιοι είναι υπόχρεοι, ποιοι εξαιρούνται

Κατώτατος μισθός: Τα νέα κριτήρια και η εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας, πώς θα υπολογίζεται