Νέα ημερομηνία στον 6ο Γύρο της Λίμνης Τσιβλού: Τρέχουμε στις 17 Νοεμβρίου

Η 17η Νοεμβρίου είναι τελικά η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 6ου Γύρου της Λίμνης Τσιβλού, της σπουδαίας διοργάνωσης που φέρει τη σφραγίδα του Αθηνόδωρου Αιγίου.

Γύρο Ο 6ος Γύρος της Λίμνης Τσιβλού θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου από τον Αθηνόδωρο (στο μέσον ο πρόεδρος του συλλόγου Νεκτάριος Αργυριάδης)

Η μεγάλη απώλεια του Δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου οδήγησε μοιραία στην αναβολή του 6ου Γύρου της Λίμνης Τσιβλού, που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του σπουδαίου αγώνα, με το ραντεβού όλων να δίνεται την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Ο οικοδεσπότης Αθηνόδωρος Αιγίου προσκαλεί όλους τους φίλους του κλασικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος να δώσουν «παρών», με τον αγώνα να πραγματοποιείται φυσικά στη μνήμη του εκλιπόντα Δήμαρχου Αιγιάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθηνόδωρου με τις νέες πληροφορίες που αφορούν τις συμμετοχές και τα στοιχεία του αγώνα:

«Τη νέα προκήρυξη και τη νέα φόρμα εγγραφής μπορείτε να τη βρείτε στο site του συλλόγου μας www.athinodoros.gr.
🔸Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 ή και νωρίτερα αν συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των συμμετοχής δρομέων, προκειμένου να τυπωθούν εγκαίρως τα ονόματα των αγωνιζομένων επάνω στους αριθμούς συμμετοχής και να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση σε σχέση με τις προσφερόμενες παροχές προς τους δρομείς (έπαθλα τροφοδοσία κλπ).
🔹Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα είναι δωρεάν.
🔸Σας περιμένουμε για να απολαύσετε τον αγώνα μέσα από το σπάνιας ομορφιάς τοπίο της λίμνης σε υψόμετρο 700 περίπου μέτρων στις γραφικές πλαγιές του Χελμού.
🔶🔷Ο Δήμος Αιγιαλείας και το αθλητικό μας σωματείο αφιερώνουμε τον αγώνα στους σκοπούς του ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή, καλώντας όλους να τρέξουμε μαζί για έναν καλό σκοπό και να απολαύσουμε τη φύση σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της χώρας σε υψόμετρο 700 περίπου μέτρων στις γραφικές πλαγιές του Χελμού. Στον χώρο του αγώνα θα βρίσκεται συνεργείο για όσους θέλουν να δώσουν δείγμα σάλιου και να καταχωρηθούν στην τράπεζα πιθανών δοτών μυελού των οστών. Μπορεί ο καθένας να προσφέρει ελπίδα και ζωή!».
Γύρο