Οι τρεις σωματοφυλακίνες του πόλο της Πάτρας μίλησαν στην «Π»

Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Κατερίνα Ζαφειράκη και Μαρίσα Ρακιντζή μίλησαν στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας πόλο Γυναικών Κ20 στη Νετάνια του Ισραήλ.

Οι τρεις σωματοφυλακίνες του πόλο της Πάτρας μίλησαν στην «Π» Κατερίνα Ζαφειράκη, Μαρίσα Ρακιντζή και Μαργαρίτα Μπιτσάκου

Η πρώτη έφτασε τα 4 μετάλλια με τις Εθνικές μας ομάδες (και φανταστείτε ότι έχασε και 1,5 χρόνο λόγω πανδημίας…).
Η δεύτερη επιστρέφει στην Ελλάδα από τη Νετάνια με κλεισμένο το λαιμό από τις συνεχείς οδηγίες που έδινε κάτω από τα δοκάρια προς τις συμπαίκτριές της. Και η τρίτη ευγνωμονεί τον Θεό που έζησε από κοντά όλη αυτήν τη μαγική πορεία προς τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Γυναικών πόλο Κ20.
Για τη Μαργαρίτα Μπιτσάκου, την Κατερίνα Ζαφειράκη και την Μαρίσα Ρακιντζή ο λόγος, τις τρεις… σωματοφυλακίνες όχι του Αλέξανδρου Δουμά, αλλά του πόλο της Πάτρας, οι οποίες μίλησαν στην «ΠτΔ» για το ασημένιο μετάλλιο στο Ισραήλ.
Μ. ΜΠΙΤΣΑΚΟΥ: «ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ»
«Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία», δήλωσε η Μ. Μπιτσάκου και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ υπερήφανη που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Χαίρομαι πολύ που έκλεισε τόσο όμορφα ένας τεράστιος κύκλος για έμενα». Θυμίζουμε ότι η πρώην φουνταριστός της ΝΕΠ έχει κατακτήσει δυο χρύσα μετάλλια σε αντίστοιχες Βαλκανιάδες κι ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, ενώ, πλέον, ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό Αλίμου. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Εχω σπουδαίους ανθρώπους δίπλα μου που θα με βοηθήσουν πολύ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν», τόνισε σχετικά.
Κ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ: «ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ»
«Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη από την επιτυχία της ομάδας μας», δήλωσε η Κατερίνα Ζαφειράκη και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε, γιατί παρότι ήμασταν εξ αρχής μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης, τίποτα δεν ήταν δεδομένο. Κάθε αγώνας ήταν ένας στίβος μάχης και στο τέλος τα καταφέραμε όλες μαζί, προχωρώντας βήμα-βήμα. Νομίζω ότι φάνηκε σε κάθε μας παιχνίδι το πόσο πολύ το θέλαμε, αλλά και το ποσό πολύ είχαμε δουλέψει μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Για εμένα προσωπικά αυτή η επιτυχία σημαίνει δικαίωση. Ηταν ένα τολμηρό βήμα το να φύγω από την Πάτρα και τίποτα δεν ήταν δεδομένο. Δούλεψα πολύ, πόνεσα πολύ, αλλά στο τέλος δικαιώθηκαν οι κόποι και η υπομονή μου».
Μ. ΡΑΚΙΝΤΖΗ: «ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ»
Τέλος, η Μαρίσα Ρακιντζή, μέλος της 15άδας της Εθνικής μας, δήλωσε τα εξής: «Η 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα, ωστόσο τα συναισθήματα μετά από τον τελικό ήταν ανάμεικτα, όμως μόνο υπερηφανή και χαρούμενη μπορώ να νιώθω από την επιτυχία μας και αποτελεί τιμή για εμένα που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».
Τα καλύτερα έρχονται φυσικά…

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ