Πρώην συνεργάτης του Χρήστου Μάστορα: «Η σύντροφός του είναι συνένοχη» ΒΙΝΤΕΟ
Εφόσον ήπιε πάνω από το όριο, δεν έπρεπε να οδηγήσει.
![Πρώην συνεργάτης του Χρήστου Μάστορα: «Η σύντροφός του είναι συνένοχη» ΒΙΝΤΕΟ Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2025/02/kalifoni-mastoras-873x432.webp)
Ο Χρήστος Μάστορας επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο Μηνάς Τσίγκος, τραγουδιστής του συγκροτήματος 1550, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα.
«Είχε πιει πάνω από το όριο. Εφόσον ήπιε πάνω από το όριο, δεν έπρεπε να οδηγήσει. Δεν είναι κάτι προς συζήτηση. Πίνεις, κινδυνεύεις και εσύ και το χειρότερο είναι ότι κινδυνεύει ο κόσμος γύρω σου. Δεν φταίει μόνο εκείνος, φταίει και ο συνοδηγός. Αν έχω πιει και με αφήσεις να οδηγήσω, είσαι συνένοχος. Άρα για εμένα δεν έπρεπε να πάει μόνος του στο δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το tlife.
«Έχουν γίνει κι άλλα. Έχουμε χάσει τον Παντελή, που ήταν με δύο κοπέλες μέσα. Πάλι καμία από τις δύο δεν είπε τίποτα… Έπρεπε η Γαρυφαλλιά να του πει να μην οδηγήσει» τόνισε ο Μηνάς Τσίγκος.
Διαβάστε επίσης:
Νέος ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ ανάμεσα σε Αμοργό και Σαντορίνη
Τέμπη: Ελέγχεται η γνησιότητα των 3 νέων βίντεο, κατεπείγουσα έρευνα με εντολή εφέτη ανακριτή
Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου, τι προηγήθηκε της πρόσκρουσης σε δίκυκλο και λεωφορείο ΦΩΤΟ
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News