Πάτρα: Τι συζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Κώστα Πελετίδη
Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αχαΐα, ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.
Στο δημαρχείο της Πάτρας βρέθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.
Περιοδεία Κασσελάκη στην Αχαΐα: Η Ακράτα άκουσε τον Πρόεδρο, η επίσκεψη στο Αίγιο ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Από τη συζήτηση που είχαν δεν έλειψαν οι αναφορές στα αναπτυξιακά ελλείμματα της πόλης, όπως η σιδηροδρομική της σύνδεση με την Αθήνα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Νωρίτερα, περιόδευσε σήμερα Τρίτη 11/02/2025, ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε περιοχές της Αχαΐας.
Ο πρώτος σταθμός του Προέδρου ήταν η Ακράτα όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να συνομιλήσει με πολίτες, φίλους και μέλη του κόμματος.
Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν το Αίγιο όπου στις 10.30 το πρωί επισκέφθηκε την Παναγιάλεια Ένωση Συνετερισμών. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το ΔΣ και να ακούσει τους προβληματισμούς τους αλλά και τα θέματα που τους απασχολούν.
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, η πρόοδος γίνεται με κινηματισμό και ανεξαρτησία από τα συμφέροντα, επισημαίνοντας πως η λύση είναι μία: η συμμετοχή.
Ο κ. Κασσελάκης λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι συναντήθηκε με τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ενώ στις 3 το μεσημέρι είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.
Στις 6.15 μ.μ. θα δει τον Σύλλογο Εστίασης και στις 7.15 μ.μ. θα κάνει βόλτα στον εμπορικό δρόμο, λίγο πριν (8 μ.μ.) θα κάνει συνάντηση με την Ομάδα Πρωτοβουλίας Αχαΐας στο wine bar «Κουκουβάγια».
Διαβάστε επίσης:
Με επιθετικό καρκίνο διεγνώσθη ο Γιάννος Παπαντωνίου, η ανακοίνωση μέσω δικηγόρου
Εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Αργυρού
Τσελέντης: Γιατί παραιτήθηκε από την Εθνική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου
Καιρός: Έρχεται νέα «πολική κατεβασιά», με κρύο, χιόνια και βροχές ΧΑΡΤΗΣ
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News