Ποιος είναι ο Πατρινός αλεξιπτωτιστής που «πέταξε» στον ουρανό της Θεσσαλονίκης με την Ελληνική σημαία – ΦΩΤΟ
Ο αλεξιπτωτιστής, «βούτηξε» από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης χθες, κατά τις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου και παρέδωσε την Ελληνική Σημαία στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο υπολοχαγός Πεζικού Κώστας Πίτσας, με καταγωγή από την Πάτρα, ήταν ο αλεξιπτωτιστής που χθες, «βούτηξε» από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης στη διάρκεια των επετειακών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου και παρέδωσε την Ελληνική Σημαία στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
H παράδοση έγινε από τον Πατρινό υπολοχαγό, ενώ στην πτώση συμμετείχε και ο Αρχιλοχίας, Γιώργος Κουτσογιάννης
Επίσης το πλήρωμα του ελικοπτέρου, της Σχολής Αλεξιπτωτιστών, αποτελούσαν και οι: Ανθυπασπιστής αεροπορίας στρατού Αθανάσιος Ζιώγας, Αρχιλοχίας αεροπορίας στρατού Αλέξανδρος Ζήσιος και Μηχανικός ελληνικού στρατού ανθυπολοχαγός τεχνικός Χριστόδουλος Σταύρος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Εκπαιδευτική εκδρομή του Αρσακείου Πατρών σε Γερμανία, Ελβετία, Άλπεις ΦΩΤΟ
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo





