Πάτρα: Ο Σύλλογος Αρκάδων στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου ΦΩΤΟ

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και σημαιοφόρος στην παρέλαση Παναγιώτης Καρασπήλιος

Πάτρα

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είχε την τιμή και τη χαρά να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη χθεσινή παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 2025.

Σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας μέλη του Δ.Σ. και του Συλλόγου παρέλασαν, τιμώντας την ημέρα τιμής και μνήμης της Επανάστασης του 1821.

Πάτρα Πάτρα Πάτρα

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και σημαιοφόρος στην παρέλαση, κ. Παναγιώτης Καρασπήλιος ανέφερε ότι «Σήμερα τιμούμε τη διπλή γιορτή, την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την ημέρα έναρξης της ελληνικής επανάστασης του 1821, που πραγματικά ήρθε στο έθνος μας ως ευαγγελισμός. Τιμούμε του προγόνους μας που αγωνίστηκαν με αυτοθυσία «υπέρ πίστεως και πατρίδας». Το ελάχιστο που οφείλουμε είναι να κάνουμε πράξη στην ζωή μας τις υπέρτατες αξίες που μας κληροδότησαν. Αυτές οι αξίες, η ιστορία μας, τα ιδανικά μας και η εθνική ομοψυχία μας κράτησαν και κρατούν διαχρονικά όρθιο το έθνος μας. Ο ιερός αγώνας τους μας διδάσκει πως ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις, η κληρονομιά τους μας εμπνέει να αντιμετωπίσουμε το παρόν με αισιοδοξία και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.»

Πάτρα Πάτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Ισραηλινοί στο λιμάνι, επαφές με Κυβέρνηση και Υπερταμείο για διπλή επένδυση

Μέριμνα Θηλέων Πάτρας: Καρφί Σταθακόπουλου στην Εισαγγελία, «γίνεται τσουβάλιασμα όλων των παιδιών»

Αχαΐα: Αποκλειστική μαρτυρία στην «Π» για το «χτύπημα» σε ΑΤΜ

Οδηγίες της Κομισιόν για περίπτωση πολέμου, προμήθειες επιβίωσης για 72 ώρες

Ο καιρός σήμερα 26/03, η πρόγνωση για την Πάτρα, πως θα εξελιχθεί μέχρι την Κυριακή

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: ΕΔΕ από το υπ. Εθνικής Αμυνας, για τα υβριστικά συνθήματα της Σχολής Υπαξιωματικών του Ναυτικού ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανικό: Συμφωνία εκεχειρίας στη Μαύρη Θάλασσα, οι όροι της Μόσχας και η στάση Ζελένσκι

ΑΑΔΕ: Πότε «ξεχνά» ληξιπρόθεσμα χρέη, ποια και πως θα θεωρούνται «ανεπίδεκτα είσπραξης»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πάτρα: Νέα ευρήματα για τη διακίνηση ναρκωτικών στο σχολικό συγκρότημα «Μαρούδα»

Άγνωστες πτυχές του 1821: Ευτράπελα, περίεργα και παράξενα γεγονότα της Επανάστασης