Το μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το Πάσχα και τα γενέθλια της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Με αφορμή την Ανάσταση αλλά και τη συμπλήρωση 9 χρόνων από την ίδρυση της «Πλεύσης Ελευθερίας», η Ζωή Κωνσταντοπούλου απηύθυνε πασχαλινό μήνυμα από τη Θεσσαλία, εστιάζοντας στην ανάγκη για αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία.
«Αυτές τις όμορφες και γιορτινές μέρες, που συμβολίζουν την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη νίκη του καλού και της ζωής, ας δώσουμε όλη μας την αγάπη σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Ας έχουμε πρώτη μας προτεραιότητα τα παιδιά και τους αδύναμους ανθρώπους», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι το φετινό Πάσχα συμπίπτει με τη συμπλήρωση 9 ετών από τη δημιουργία του πολιτικού φορέα, υπογραμμίζοντας: «Μαζί θα γιορτάσουμε, μαζί θα φέρουμε την άνοιξη και την Ανάσταση».
Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας:
«Από τη Θεσσαλία, από τους πρόποδες του Ολύμπου, εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους, Χρόνια Πολλά και πολύ καλύτερες μέρες – που τις αξίζουμε και θα τις φέρουμε».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News