Ηλεία: Δείτε την ασφαλή εξουδετέρωση νάρκης του Β’ Παγκοσμίου στον Άγιο Ηλία ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Με ελεγχόμενη έκρηξη καταστράφηκε η νάρκη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Ηλία και τα Δουνέικα

Μια νάρκη που χρονολογείται από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και είχε εντοπιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Ηλία και τα Δουνέικα, στη θέση «Καραπατά», εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη το πρωί της Πέμπτης.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια από την Ομάδα Εξουδετέρωσης Ναρκών σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Κατακόλου, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στον κίνδυνο που ενέπνεε το πολεμικό κατάλοιπο.
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης καταγράφηκε σε βίντεο, που αποτυπώνει τη δύναμη του εκρηκτικού μηχανισμού, καθώς και τη συντονισμένη επέμβαση των ειδικών.
Δείτε το βίντεο της έκρηξης:
@ilialive.gr Εξουδετερώθηκε νάρκη του Β’ ΠΠ στην θαλάσσια περιοχή του Αγ. Ηλία Πύργου – Περισσότερα στο ilialive.gr #ilialive_gr #ilialive #ilia #greektiktok #tiktokgreeceofficial #narki #ww2 ♬ πρωτότυπος ήχος – ilialive.gr
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News