Ο «ρέκορντμαν» Παυλίδης «νίκησε» τον Λάμπρου
Ο Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ) νίκησε τον γκολκίπερ Κωνσταντίνο Λάμπρου (Βααλβάικ) στην “ελληνική” μονομαχία, της εναρκτήριας αναμέτρησης της 30ής αγωνιστικής της Eredivisie, χαρίζοντας στην ομάδα του μία πολύ σημαντική νίκη με 1-0, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.
Ο 8ο εφετινό τέρμα του διεθνούς Έλληνα επιθετικού στο 54′ έκανε τη διαφορά για τη Βίλεμ, η οποία αποσπάστηκε με 3 βαθμούς απ’ τη Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη, η οποία βρίσκεται στην 16η θέση κι αντιμετωπίζει το Σάββατο (24/04) την Σπάρτα στο Ρότερνταμ. Ο Παυλίδης είχε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 67′, όμως το εξαιρετικό σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δεξί δοκάρι.
Με το γκολ που σημείωσε ο Βαγγέλης Παυλίδης κόντρα στη Βααλβάικ, έγινε σε ηλικία 22 ετών και 153 ημερών ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Βίλεμ που φτάνει τα 25 γκολ με την φανέλα της στην Eredivisie.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εισαγωγή πληγέντων από φυσικές καταστροφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2026-2027
Ήθελε να κατεβάσει Claude Code και του ήρθε λογαριασμός 87.000 ευρώ
Ιστορική στιγμή για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Περεσιάδη
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα χρηματικά βραβεία και υποτροφίες του ΟΠΕΚΑ σε επιτυχόντες Πανελλαδικών
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
