Συνάντηση Κατσανιώτη – Λιόλιου για την προβολή της Αχαΐας
Συζήτησαν για την προβολή διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, τη διεξαγωγή τους στην Ελλάδα αλλά και τη δημιουργία τουριστικών και πολιτιστικών δράσεων
Συνάντηση με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και τον πατρινό πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο πραγματοποίησε στο γραφείο του ο υφυπουργός Εξωτερικών-βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης προκειμένου να συζητήσουν για την προβολή διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, τη διεξαγωγή τους στην Ελλάδα αλλά και τη δημιουργία τουριστικών και πολιτιστικών δράσεων της Αχαΐας ως πόλο έλξης του παγκόσμιου τουρισμού.
Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, στο πλαίσιο της Δημόσιας Διπλωματίας συζήτησε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο για τη δυνατότητα προβολής στη χώρα μας διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, αλλά και τη διεξαγωγή κάποιων από αυτούς στην Ελλάδα ώστε να καταστεί η χώρα μας πόλος έλξης των διεθνών φιλάθλων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς κλείνετε ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΥΥ και δημόσιες δομές υγείας μέσω gov.gr
Η εορτή του Αγίου Αρσενίου στην Πάτρα
Η ΕΕ ζητά αλλαγές στον αλγόριθμο του TikTok
Πώς να διατηρήσεις την ενέργειά σου καθώς μεγαλώνεις
