Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης κάνει κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων»
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέα για το πώς περνούν και πως αισθάνονται σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Σα να ζει σε μια άλλη χώρα… Σε ένα εικονικό κατασκεύασμα που προσπαθεί δια της μονότονης επανάληψης να επιβληθεί ως ζώσα πραγματικότητα» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από την Λάρισα.
«Απουσία συναίσθησης του δράματος της ελληνικής κοινωνίας», καταλόγισε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Λάρισα στο πλαίσιο της περιοδείας του.
Συγκεκριμένα ο κ. Αλέξης Τσίπρας είπε πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέα για το πώς περνούν και πως αισθάνονται σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. Σα να ζει σε μια άλλη χώρα… Σε ένα εικονικό κατασκεύασμα που προσπαθεί δια της μονότονης επανάληψης να επιβληθεί ως ζώσα πραγματικότητα».
Ωστόσο, πρόσθεσε, «η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του κάνουν κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων. Είναι επιταχυντές και της υγειονομικής κρίσης και της ακρίβειας. Κηρύττει κάθε έξι μήνες το τέλος της πανδημίας και τελικά φτάσαμε να γίνουμε το παράδειγμα προς αποφυγή. Και πανηγυρίζει για την οικονομία. Ενώ η χώρα, με βάση την έρευνα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα καταγράψει μικρότερο ΑΕΠ το 2021, από αυτό του 2019. Δηλώνει – πριν λίγες μέρες όχι πέρυσι – ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει ενώ πεθαίνουν δεκάδες συμπολίτες μας καθημερινά εκτός ΜΕΘ. Και ομοίως δηλώνει ότι το κύμα ακρίβειας θα είναι παροδικό ενώ οι τιμές όλων των βασικών αγαθών συνεχίζουν ένα ξέφρενο ανοδικό ράλι και από πουθενά δεν προκύπτει στο ορατό μέλλον η πιθανότητα ανάσχεσης του».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
BMW i4 Convertible: Γιατί το κορυφαίο ηλεκτρικό cabrio αξίζει την αναμονή μέχρι το 2028
36ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Η Κάρμεν Ρούγγερη παρουσιάζει την «Πολυάννα»
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Νέες διαρροές για το OnePlus 16: Κορυφαία χαρακτηριστικά για ένα συρρικνωμένο κοινό
Blue Achaia Forum 2026: Η θάλασσα στο επίκεντρο της ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου BLUE TECH
