Επίθεση σε γιατρό στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας – Αναζητήσεις από την Αστυνομία
Ένταση στο χώρο, μάρτυρες προσπάθησαν να εκτονώσουν το επεισόδιο
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όταν δύο άτομα –ένας άνδρας και μία γυναίκα– επιτέθηκαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, σε γιατρό της δομής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Κέντρο Υγείας επικράτησε ένταση, με παριστάμενους πολίτες και εργαζόμενους να επιχειρούν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να αποτρέψουν την περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου. Παρά την αναστάτωση, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του γιατρού.
Μετά το περιστατικό, τα δύο άτομα αποχώρησαν από τον χώρο, ενώ άμεσα κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης και την αναζήτηση των εμπλεκομένων.
Για το συμβάν αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας των υγειονομικών δομών και των εργαζομένων σε αυτές.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Γεμάτη κέφι βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χόβολης Καλαβρύτων
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Πεζοπορία στο Μονοπάτι «Άη Θανάσης» στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
