Γ’ Εθνική: Μόνο ο Παναιγιάλειος παίζει, οι υπόλοιποι ξεκουράζονται

Είναι περιττό να αναφέρουμε πόσο μεγάλη ανάγκη έχει τους βαθμούς η αιγιώτικη ομάδα, που έχει βρεθεί να παλεύει για την παραμονή της με τα τόσα προβλήματα που έχει

Παναιγιάλειος

Μπορεί η Παναχαϊκή να μην αγωνίζεται σήμερα, αλλά θα είναι σαν να παίζει… Πρώτον, παίρνει χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αμβρακικό και δεύτερον, περιμένει τα αποτελέσματα του Αχέροντα και του Τηλυκράτη για να δει αν θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή ή αν θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Επιπλέον, την ερχόμενο Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι Αχέρων – Τηλυκράτης, το οποίο επίσης περιμένει η Παναχαϊκή για να το εκμεταλλευτεί βαθμολογικά.
Ούτε ο Διαγόρας αγωνίζεται σήμερα επειδή έχει ρεπό και η μοναδική ομάδα της Αχαΐας που παραμένει σε δράση είναι ο Παναιγιάλειος, ο οποίος στις 15.00 θα αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο.
Είναι περιττό να αναφέρουμε πόσο μεγάλη ανάγκη έχει τους βαθμούς η αιγιώτικη ομάδα, που έχει βρεθεί να παλεύει για την παραμονή της με τα τόσα προβλήματα που έχει.
Ακόμα και η ισοπαλία θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με δεδομένη τη βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, καθώς ο Ναυπακτιακός προέρχεται από το «Χ» κόντρα στην Παναχαϊκή.
Εκτός από τον Αμβρακικό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, όλες οι άλλες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι με μικρές αποκλίσεις, οπότε το θρίλερ της παραμονής θα τραβήξει μέχρι τέλους. Πολλά θα κριθούν και από την ενίσχυση των ομάδων τη μεταγραφή περίοδο του Ιανουαρίου.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει ως εξής (15.00):
Ναυπακτιακός – Παναιγιάλειος
Παναγρινιακός – Αίας Γαστούνης
ΠΑΟ Βάρδας – Εθνικός Σκουλικάδου
Αχέρων – Διαβολίτσι
Αναγέννηση Αρτ. – Τηλυκράτης
Αμβρακικός – Παναχαϊκή 3-0 α.α.
Ρεπό ο Διαγόρας

ΕΠΟΜΕΝΗ (5/12)
Εθνικός Σκουλ. – Παναχαϊκή
Αίας Γαστ. – Αναγέννηση Αρτ.
Διαβολίτσι – ΠΑΟ Βάρδας
Τηλυκράτης – Αχέρων
Παναιγιάλειος – Αμβρακικός
Διαγόρας – Παναγρινιακός
Ρεπό ο Ναυπακτιακός