«Κλαίει πολύ, πάντα είναι πρόβλημα όταν δεν παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει», Νίξον για Αταμάν
Ο 42χρονος Αμερικανός, ο οποίος φόρεσε για έξι χρόνια τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, έκανε ανάρτηση στα social media για τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού και τις δηλώσεις του
Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της Φενέρμπαχτσε, Μπόμπι Ντίξον, αντέδρασε για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.
Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στις ελληνοποιήσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στη διαιτησία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, με τον επί σειρά ετών αντίπαλο του, Μπόμπι Ντίξον, να βρίσκει την ευκαιρία να αντιδράσει.

Ο 42χρονος Αμερικανός, ο οποίος φόρεσε για έξι χρόνια τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, έκανε ανάρτηση στα social media για τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού και τις δηλώσεις του.
«Κλαίει πολύ, πάντα είναι πρόβλημα όταν δεν παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Πρέπει να γίνει καλύτερος προπονητής», ανέφερε σε σχόλιό του ο Ντίξον.
Υπενθυμίζεται ότι ο οργανισμός της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Εργκίν Αταμάν εδώ και αρκετό καιρό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
