ΑΕ Γλαύκου Έσπερου: «Συντετριμμένη, καλό ταξίδι φίλε»
Τα συλλυπητήρια της Ένωσης για τον χαμό του Γιώργου Αθανασίου, που έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή
Με ανάρτησή της στα social media η ΑΕ Γλαύκου Έσπερου, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Αθανασίου, που «έφυγε» πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Η ανάρτηση της Ένωσης:
«Με οδύνη και συντετριμμένη η οικογένεια της ΑΕ Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας αποχαιρετά το μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, Γιώργο Αθανασίου, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από κοντά μας.

ASCII
Πρόκειται για μία απώλεια, η οποία μας γεμίζει ανείπωτη θλίψη. Ο Γιώργος Αθανασίου υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με ήθος, προσφορά και αγάπη για τον συνάνθρωπο, αφήνοντας το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα στην οικογένεια μας και τις καρδιές όλων όσοι τον γνώρισαν.
Φίλε Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό, ενώ η μνήμη σου θα παραμείνει ζωντανή και η προσφορά σου θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.
Από την πλευρά μας εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Φίλε Γιώργο, Καλό σου ταξίδι».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
