ΝΟΠ: Ο Κανελλόπουλος πιάνει δουλειά και ξεκινά σχεδιασμό
Ακόμα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία αφού ακόμα δεν έχει βγει η προκήρυξη για την Α2 Εθνική
Δουλειά έχει πιάσει πλέον ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΠ, Βασίλης Κανελλόπουλος, ο οποίος ξεκινά τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σε πρώτη φάση, δεδομένο θεωρείται ότι το νέο σύνολο θα παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που κρίνεται αναμενόμενο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.
Σε ό,τι αφορά το περσινό ρόστερ, βέβαιη θεωρείται η αποχώρηση των Λαμπάτου, Καβουσανού, Ανδρικόπουλου, Σταμέλου και Παναγιώτη Σιαμά, καθώς και του ίδιου του Βασίλη Κανελλόπουλου, ο οποίος πλέον περνά οριστικά από την πισίνα στον πάγκο.
ΝΕΠ: Κάτοικος Πατρών και τη νέα σεζόν η Χικάρου Σιτάρα
Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Παπαχριστόπουλου και Αντίοχου, αν και στόχος της διοίκησης είναι να διατηρηθούν στο δυναμικό της ομάδας όλοι οι Πατρινοί αθλητές, ιδιαίτερα οι νεαροί παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για το μέλλον.
Αντίθετα, δεδομένη θεωρείται η παραμονή αρκετών ταλαντούχων αθλητών, όπως τα αδέλφια Τουντόπουλου, ο Ζαφείρης, ο Ραφαήλ Κανελλόπουλος, ο Αναστασίου και αρκετοί ακόμη νεαροί παίκτες, πάνω στους οποίους η διοίκηση σκοπεύει να επενδύσει τα επόμενα χρόνια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Το Αρχαίο Θέατρο Ήλιδας ανοίγει ξανά τις πύλες του για την παράσταση «Σταφιδόκαμπος»
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
«Μια άλλη Θήβα», η παράσταση-φαινόμενο έρχεται στην Πάτρα
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
