Ο ΝΟΠ διέλυσε και τον ΝΟ Καλαμάτας

Αήττητος στην Α2 Εθνική Ανδρών του πόλο παραμένει ο ΝΟΠ μετά την επικράτησή του και επί του ΝΟ Καλαμάτας στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

ΝΟΠ Μια ακόμη νίκη για τον ΝΟΠ

Ο ΝΟΠ επικράτησε με 20-6 επί του ΝΟ Καλαμάτας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. «Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα νέα παιδιά του ρόστερ μας να δείξουν την αξία τους και να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον», δήλωσε ο προπονητής του ΝΟΠ, Βασίλης Λαμπάτος αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.
«Οι παίκτες μας και κυρίως οι νεαροί έβαλαν ταχύτητα στο παιχνίδι μας και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη, με ευρεία διαφορά», πρόσθεσε ο τεχνικός του Ομίλου, ο οποίος στρέφει ήδη την προσοχή των παικτών του για το ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς. Αφήνουμε στην άκρη τη νίκη στον αγώνα με τον ΝΟ Καλαμάτας και κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε καλά στη διάρκεια όλης της εβδομάδας και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει μέσα στην πισίνα», σχολίασε ο Β. Λαμπάτος.
Tα 8λεπτα: 5-2, 3-2, 5-1, 7-1. Τα γκολ του ΝΟΠ πέτυχαν οι Βυθούλκας 1, Γεωργαράς 6, Γουρδούπης 1, Κανελλόπουλος 1, Παπαχριστόπουλος 3, Ρογδάκης 1, Πασσάς 2, Καραίσκος 1, Γκότσης 2 και Λυκούδης 3.