Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων»

Η επιτυχημένη παράσταση του Γιάννη Κακλέα, που σημείωσε συνεχόμενα sold out το περσινό καλοκαίρι, παρουσιάζεται στις 29 και 30 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων»

Ύστερα από τη θριαμβευτική περσινή της πορεία και τα συνεχόμενα sold out σε όλη την Ελλάδα, η παράσταση «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι επιστρέφει για νέα καλοκαιρινή περιοδεία, με στάση στην Πάτρα την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει ξανά τον παμπόνηρο Τρουφαλντίνο, τον εμβληματικό ήρωα που προσπαθεί να υπηρετήσει ταυτόχρονα δύο αφεντικά, προκαλώντας μια αδιάκοπη αλυσίδα παρεξηγήσεων και κωμικών ανατροπών. Στο πλευρό του βρίσκεται η Φαίη Ξυλά, μαζί με έναν πολυμελή θίασο.

Η σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα αξιοποιεί τα στοιχεία της commedia dell’arte, συνδυάζοντας τη σωματική κωμωδία, τη φάρσα και το παιχνίδι των μεταμφιέσεων, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη διαχρονικότητα του έργου και τον σαρκαστικό σχολιασμό πάνω στη διαφθορά, την υποκρισία και τις κοινωνικές αντιθέσεις.

Το έργο του Γκολντόνι, γραμμένο το 1745, παραμένει μία από τις σημαντικότερες κωμωδίες του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, με κεντρικό πρόσωπο έναν υπηρέτη που, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την επιβίωσή του, μπλέκεται σε αλλεπάλληλες ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στις 29 και 30 Ιουλίου, στις 21:30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Πατρών.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φαίη Ξυλά, Γιωργής Τσαμπουράκης, Γιώργος Ψυχογυιός, Άρης Κακλέας, Φραγκίσκη Μουστάκη, Μένη Κωνσταντινίδου, Πάνος Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Δαούσης, Στεφανία Σωτηροπούλου, Γαβριέλα Αντωνοπούλου, Δημήτρης Σταυριανόπουλος και Νίκος Μυλωνόπουλος.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας More.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων»

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125