Αρκαδία: Καρέ-καρέ ο εμπρησμός φαρμακείου στη Βλαχέρνα – Δύο δράστες έβαλαν φωτιά

Οι δύο άνδρες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους – Με εύφλεκτο υγρό προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο φαρμακείο

Αρκαδία: Καρέ-καρέ ο εμπρησμός φαρμακείου στη Βλαχέρνα – Δύο δράστες έβαλαν φωτιά

Καρέ-καρέ έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας οι κινήσεις των δύο δραστών που έβαλαν στο στόχαστρο φαρμακείο στον οικισμό Βλαχέρνα Αρκαδίας, τα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Αυγούστου.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το «Καλημέρα Αρκαδία», οι δύο άνδρες εμφανίζονται να πλησιάζουν το φαρμακείο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Φορούν σκούρα ρούχα και μπουφάν με κουκούλες, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για περίοδο με υψηλές θερμοκρασίες.

Ο ένας από τους δύο κρατά σακούλα, στην οποία φέρεται να είχε δοχεία με εύφλεκτο υγρό.

Οι δράστες πλησιάζουν το κατάστημα και, αφού ελέγχουν τον χώρο, προχωρούν στην επίθεση. Ρίχνουν το εύφλεκτο υγρό στο φαρμακείο και στη συνέχεια βάζουν φωτιά.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δύο άνδρες απομακρύνονται από το σημείο και εξαφανίζονται.

Η φωτιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο φαρμακείο, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες από το εσωτερικό και εξωτερικό του καταστήματος.

Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και να συλλέξει στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών, ενώ εξετάζεται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο