Ο Βαγγέλης Λιόλιος συνάντηση με Ζαγκλή και Αυγενάκη
Συνάντηση με τον Ανδρέα Ζαγκλή θα έχει αύριο ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, με την παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού. Λευτέρη Αυγενάκη.
Επίσημη επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα, 27/12 στις 12 το μεσημέρι, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής. Τη συνάντηση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιου.
Η διοίκηση της ΕΟΚ έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή της για διαρκή και ειλικρινή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς του αθλητισμού συνολικά και του μπάσκετ ειδικότερα, εντός κι εκτός συνόρων.
Η επίσκεψη του πρόεδρου Βαγγέλη Λιόλιου στην έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην Ελβετία ήταν μία από τις πρώτες στη θητεία της διοίκησης ενώ και η επαφή με την Πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού στη χώρα είναι διαρκής και σε πνεύμα κατανόησης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πριν από τον γάμο, ήρθε το τελεσίγραφο: Τι ζήτησε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς από τον Ντάγκλας
Αλυσίδες χιονιού: υποχρέωση και πρόστιμο Οκτ–Απρ
Το Reddit κάνει στροφή και κόβει την ελεύθερη είσοδο
Άννα Βίσση και Ηλίας Ψινάκης: Η επική μεταμφίεση που «έριξε» το Instagram
Υγρασία στα παράθυρα το πρωί: τι να κάνεις
