Τζάμπολ στο «1ο τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park»

Ολα είναι έτοιμα για το «1ο τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park» που θα διοργανωθεί αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο.

Promitheas Η αφίσα για το «1ο τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το απόγευμα το «1ο τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park», το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και συμμετέχει σε αυτό όλη η «αφρόκρεμα» της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, με αγώνες που αναμένονται άκρως συναρπαστικοί.

Η αυλαία ανοίγει με πέντε αναμετρήσεις, με το πρόγραμμα της Δευτέρας να περιλαμβάνει μόνο απογευματινά παιχνίδια, σε αντίθεση με τις επόμενες ημέρες που θα διεξάγονται αγώνες και το πρωί. H αρχή γίνεται στις 17:00 στο Γήπεδο 2, εκεί όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου και ο Πιερικός Αρχέλαος. Ο μεν Κρόνος αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, καθώς σε επίπεδο κορασίδων κατέκτησε πρόσφατα 3 συνεχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (2018, 2019, 2020), ο δε Πιερικός φημίζεται για την καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και έρχεται στην Πάτρα για να το πιστοποιήσει.

Στις 18:00, στο Γήπεδο 1, συγκρούονται ο Κ.Α.Ο Μελισσίων με την Ελευθερία Μοσχάτου στο αθηναϊκό ντέρμπι της ημέρας. Τα Μελίσσια, αν και μετρούν μόλις 10 χρόνια ιστορίας, χρόνο με το χρόνο προοδεύουν και διαθέτουν πολύ δυνατά τμήματα υποδομών, ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θέλει να καθιερωθεί τόσο στο γυναικείο μπάσκετ, όσο και στις υποδομές, κάνοντας αλματώδη βήματα προόδου κάθε χρονιά.Στις 19:00 η δράση μεταφέρεται και πάλι στο Γήπεδο 2, με την αναμέτρηση μεταξύ Αστέρα Καβάλας και ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για δύο συλλόγους χωρίς μεγάλες διακρίσεις σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ωστόσο έχουν βλέψεις για εξέλιξη και το Τουρνουά του «Promitheas Park» τους δίνει μια καλή ευκαιρία να τεστάρουν τις ομάδες τους απέναντι στην «ελίτ» των Κορασίδων.

Μία ώρα αργότερα (20:00), ο δύο φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Γήπεδο 1 τον ΓΑΣ Ανδρογέας, έναν σύλλογο από το Ηράκλειο της Κρήτης που διαθέτει πολύ καλές ακαδημίες, έχοντας δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 21:00 με τον αγώνα του Προμηθέα απέναντι στον Άρη στο Γήπεδο 2. Τα κορίτσια του coach Νάκη θέλουν να αποκομίσουν εμπειρίες και παραστάσεις και να φανούν ανταγωνιστικές απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» έχοντας στο παλμαρέ τους 3 κατακτήσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα ονόματα του Τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας καταβάλλοντας ένα συμβολικό αντίτιμο, μη προκαθορισμένου ύψους, το οποίο θα διατεθεί για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τέλος, οι αγώνες θα μεταδίδονται μέσω Livestreaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο Youtube.