Ο Προμηθέας κλείνει Μιχαΐλο Αντριτς
Ενίσχυση από την Σερβία για τον Προμηθέα, με τον Μιχαΐλο Αντριτς να είναι ο εκλεκτός του Ηλία Ζούρου για αντικαταστάτη του Αϊζάια Μάιλς.
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις που έχει ο Προμηθέας με τον Μιχαΐλο Αντριτς και ο Σέρβος φόργουορντ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Μετά τον Κολοσσό ο Αντριτς βρέθηκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας και στην Αφιόν. Σε 10 αγώνες έχει 8,3 πόντους- 3,1 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ενώ σουτάρει με 37% στα τρίποντα. Το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε στις 25 Σεπτεμβρίου και στη νίικη επί της Γκαζιαντέπ, όταν είχε 21 πόντους με 3/4 τρίποντα. Πλέον έχουν αποχωρήσει όλοι οι ξένοι παίκτες της Αφιόν που παίζει καθαρά με γηγενείς. Ο Αντριτς δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας (29/12) όταν συνετρίβη από την Νταρουσάφακα.
Πλέον ο Προμηθέαςαναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός του παίκτη. O Αντριτς έχει αγωνιστεί και σε Παρτιζάν (2012-2018) και Γκέτιγκεν (2018-2020). Οπως όλα δείχνουν, το 2022 θα τον βρει στην Πάτρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σε τιμή ρεκόρ οδεύει το φυσικό αέριο
Gemini Notebook: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βιβλία σας ως πηγή γνώσης
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
132 χρόνια μετά, το πρώτο φύλλο του «Νεολόγου Πατρών» περνά στο Μουσείο Τύπου
GTA 6 extended look NETFLIX: Tο full video των 27 λεπτών – Αποκάλυψε μια νέα ημέρα για το gaming
