Κρήτη και Ρόδος μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για το ερχόμενο καλοκαίρι
Eνας στους τρεις Γερμανούς έχει ήδη αποφασίσει πού και πότε θα κάνει διακοπές και έχει προχωρήσει και στις σχετικές κρατήσεις.
Η Κρήτη και η Ρόδος περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Γερμανών για τις διακοπές του ερχόμενου καλοκαιρού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα κρατήσεων HolidayCheck. Επιπλέον, ένας στους τρεις έχει ήδη αποφασίσει πού και πότε θα κάνει διακοπές και έχει προχωρήσει και στις σχετικές κρατήσεις.
Όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ του περιοδικού Focus, «η επιθυμία των Γερμανών για ταξίδια είναι αδιάκοπη, καθώς οι περιορισμοί που έφερνε και φέρνει μαζί της από την άνοιξη του 2020 η πανδημία του κορονοϊού έχουν αυξήσει τη διάθεση για μακρινά ταξίδια». Όπως αναδεικνύεται μάλιστα σε έρευνα της εταιρίας PriceWaterhouseCoopers, το 34% των ερωτηθέντων έχει ήδη κάνει κράτηση ή σχεδιάζει ταξίδι για διακοπές εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους.
Σε ό,τι αφορά τους προορισμούς του φετινού καλοκαιρού, η ιστοσελίδα HolidayCheck παρουσίασε τους επτά δημοφιλέστερους για τη φετινή χρονιά: Τουρκία, Ουργκάντα και Σαφάγα στην Αίγυπτο, Μαγιόρκα, Κρήτη, Φουερτεβεντούρα, Κανάρια και Ρόδος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ποια ζώδια του Αέρα θα έχουν επιτυχία και χρήμα στις 11 Αυγούστου!
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
