Φιέστα για τα κορίτσια του Προμηθέα

All around οι νεαροί παίκτες και οι ταλαντούχες παίκτριες του Προμηθέα, με το Σαββατοκύριακο να είναι γεμάτο δυνατές μπασκετικές συγκινήσεις σε πολλά επίπεδα!

Φιέστα για τα κορίτσια του Προμηθέα Οι Κορασίδες του Προμηθέα σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή
Τα πρώτα τους παιχνίδια για το 2022 έδωσαν οι Κορασίδες και οι Νεάνιδες του Προμηθέα, καθώς η ΕΣΚΑ-Η επέστρεψε και πάλι στη δράση, μετά από διακοπή τριών εβδομάδων ελέω COVID 19. Ξεχώρισε το συγκλονιστικό παιχνίδι μεταξύ Προμηθέα 2014 και Σείριου στις Κορασίδες, καθώς και η νικηφόρα πρεμιέρα των Νεανίδων του Προμηθέα 2014 κόντρα στον Γλαύκο. Απόλυτα επιτυχημένο ήταν αυτό το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και για την Εφηβική ομάδα του Προμηθέα, η οποία πέτυχε το 2×2 στο Rising Stars και βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή.
Η δεύτερη αγωνιστική εβδομάδα του Rising Stars αποδείχθηκε αρκετά γούρικη για τον Προμηθέα, που πέτυχε 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο «ΔΑΪΣ». Οι αθλητές του Ανδρέα Μελιγδή το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισαν τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό (60-48), ενώ το πρωί της Κυριακής έκαμψαν με μεγαλύτερη δυσκολία την αντίσταση του αξιόμαχου Δούκα (69-64), φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις στη νεοσύστατη διοργάνωση της ΕΟΚ.
Η ομάδα των Κορασίδων επέστρεψε στη δράση 24 μέρες μετά το φινάλε του Τουρνουά Κορασίδων στο «Promitheas Park», σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα συμβολικό για τα κορίτσια του coach Νίκου Νάκη, καθώς βραβεύτηκαν για την περσινή κατάκτηση του τίτλου, σε μια άτυπη φιέστα. Ο πολύ μαχητικός Σείριος προσπάθησε να…χαλάσει αυτή τη φιέστα διεκδικώντας στα ίσια το ροζ φύλλο, ωστόσο στο τέλος οι «Προμηθείς» χαμογέλασαν, καθώς επικράτησαν με 39-34 και έκαναν το 2×2. Αντίθετα, διαφορετική ήταν η μοίρα για ΑΣΠ Προμηθέα και Παναχαϊκό, οι οποίοι γνώρισαν ήττες από ΕΑ Παραλίας (45-36) και Έσπερο ΑΟΠΑ (28-75) αντίστοιχα.
Τέλος, η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Νεανίδων άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στα δύο τμήματα του Προμηθέα. Ο μεν Προμηθέας 2014 πραγματοποίησε μια άκρως πειστική και ολοκληρωτική εμφάνιση απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Γλαύκο και κέρδισε με άνεση (81-29), ξεκινώντας τη σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς. Ο δε ΑΣΠ Προμηθέας δεν είχε ανάλογη τύχη και γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον πιο έμπειρο και ποιοτικό ‘Εσπερο ΑΟΠΑ (13-66).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 
      RISING STARS
 
Ολυμπιακός – Προμηθέας 48-60
ΑΣΕ Δούκα – Προμηθέας 64-69
 
      ΝΕΑΝΙΔΕΣ
 
Προμηθέας 2014 – Γλαύκος 81-29
ΑΣΠ Προμηθέας – ‘Εσπερος ΑΟΠΑ 13-66
      ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
 
Σείριος – Προμηθέας 2014 34-39
ΕΑ Παραλίας – ΑΣΠ Προμηθέας 45-36
ΑΣΠ Προμηθέας – Έσπερος ΑΟΠΑ 28-75

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ