Ανεβαίνει η ΑΕΚ, τώρα θέλει διαχείριση…

Ασφαλώς και θα θυμάστε την αυστηρή κριτική που είχαμε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες στην ΑΕΚ, η οποία αποτελεί και φέτος μια εκ των βασικών αντιπάλων του Προμηθέα στην Basket League.

Η αλήθεια είναι ότι με το μπάσκετ που έπαιζε στο ξεκίνημα του 2021 η Ενωση, μόνο λύπηση (ναι, ναι λύπηση…) προξενούσε, όμως αυτήν την χρονική στιγμή ο «Δικέφαλος» δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του.

Που θέλουμε να καταλήξουμε; Αφενός ότι η πρόσφατη αναβολή του αγώνα Προμηθέας-ΑΕΚ στο «Τόφαλος» δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο για το πατρινό συγκρότημα που έδειχνε ικανό για το 2-0 (με ό,τι αυτό συνεπάγεται). Και αφετέρου ότι από τη μια πλευρά η αγωνιστική ανάταση της ΑΕΚ και από την άλλη η νέα… κορωνοεισβολή που χτύπησε τους «Προμηθείς» μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας μέσα στον επόμενο μήνα και όσο οδεύουμε φυσικά προς το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια το πράγμα θέλει μεγάλη προσοχή και καλή διαχείριση εκ μέρους του Προμηθέα, που παραμένει βέβαια, κατά τη γνώμη μας, και καλύτερη και σίγουρα πιο αθλητική ομάδα από την Ενωση. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αν ο Προμηθέας νικήσει τον Covid-19, θα νικήσει και την ΑΕΚ.

* Το κείμενο γράφτηκε πριν το παιχνίδι ΑΕΚ-Ηρακλής για την εφημερίδα «Πελοπόννησος». Τα σχόλια δικά σας…

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ