Κρούσμα στον Προμηθέα λίγο πριν το φάιναλ-4!

Μερικά 24ωρα πριν από το ταξίδι του Προμηθέα στην Κρήτη για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας και λίγο πριν τη μάχη με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και στην πατρινή ομάδα ανιχνεύθηκε ένα κρούσμα Covid-19!

Προμηθέα Πονοκέφαλος για τον Ηλία Ζούρο ενόψει φάιναλ-4 το κρούσμα Covid-19 στον Προμηθέα

Κι ενώ ο Προμηθέας φουλάρει την προετοιμασία του για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή έως την Κυριακή στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου (η αποστολή πετάει την Τετάρτη 16/2 για την Κρήτη), στις τάξεις της πατρινής ομάδας έσκασε ένα άσχημο νέο, καθώς παίκτης του συγκροτήματος του Ηλία Ζούρου βρέθηκε θετικός σε Covid-19. Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο εν λόγω παίκτης (πρόκειται για ξένο λένε οι πληροφορίες) δεν θα παίξει σίγουρα κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, αλλά κατά 99% θα προλάβει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στις 18/2.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα: «Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθηκε θετικό. Η κατάστασή του παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι αρχές και ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».