Κουτσουρεμένη προετοιμασία στον Προμηθέα ενόψει φάιναλ-4

Η προετοιμασία του Προμηθέα για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται με πολλά προβλήματα, λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα.

Προμηθέα Ο Προμηθέας προετοιμάζεται για το φάιναλ-4 με πολλά προβλήματα

Το πρώτο σοκ στον Προμηθέα αφορούσε τα 4 συνολικά κρούσματα Covid-19 που ανιχνεύθηκαν στην ομάδα, με αποτέλεσμα, βάσει και των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΣΑΚΕ, να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.
Υπάρχει, όμως, κι ένα δεύτερο, ακόμη πιο μεγάλο σοκ! Με βάση τα ισχύοντα οι παραπάνω παίκτες θα πρέπει να μείνουν εκτός προπονήσεων το επόμενο τριήμερο (5 ημέρες συνολικά), με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προετοιμασία του Προμηθέα για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου και τον ημιτελικό της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό.
Στις τάξεις του Προμηθέα, πάντως, ανέφεραν ότι η ομάδα θα ταξιδέψει κανονικά στο Ηράκλειο όπως είναι προγραμματισμένο, παρά το γεγονός ότι η προετοιμασία δεν θα έχει γίνει στον βαθμό που όλοι θα ήθελαν. Αρα όπως καταλαβαίνετε, αυτήν στην στιγμή τουλάχιστον, δεν τίθεται θέμα αναβολής του φάιναλ-4 στα Δύο Αοράκια.
Σε ό,τι αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που αναβλήθηκε, όπως αναφέρουν κύκλοι του ΕΣΑΚΕ θα οριστεί πιθανότατα κάποια στιγμή μόλις ολοκληρωθούν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Προμηθέα. Αρα ενδεχομένως να δούμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση να διεξάγεται Μάρτιο ή και Απρίλιο λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ της Basket League.