Γκέκας: «Παίξαμε για εμάς, δίκαια πρώτη η Παναχαϊκή»

«Χάσαμε έναν γύρο γιατί έγιναν πολλά λάθη. Αν είχαμε από την αρχή αυτή τη σύνθεση θα μιλούσαμε για άλλον Παναιγιάλειο και άλλη ομάδα»

Γκέκας

«Γνωρίζαμε τι θα συναντήσουμε. Παίξαμε για εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Παναχαϊκή διεκδικεί την άνοδο μέσω των play-offs» δήλωσε ο τεχνικός του Παναιγιάλειου Φάνης Γκέκας σχολιάζοντας το 1-1 με την Παναχαϊκή και συμπλήρωσε:

«Από το πρώτο λεπτό ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και αυτό θέλαμε. Να πάμε το παιχνίδι στη δύναμη στην αρχή και να παίξουμε όσο μπορούμε ποδόσφαιρο. Ειδικά στο α’ μέρος παίχτηκε ποδόσφαιρο. Μετά το πέναλτι, το γκολ μας αδικεί αλλά ήταν πάρα πολύ όμορφο. Συγχαρητήρια στον σκόρερ. Στην επανάληψη παίχτηκε παιχνίδι δύναμης. Το γνωρίζαμε ότι η Παναχαϊκή θα κυνηγήσει δεύτερο γκολ και εμείς θέλαμε να νικήσουμε για το γόητρο μας. Ετσι θα συνεχίσουμε ως το τέλος».

Για την πορεία του Παναιγιάλειου ο Φάνης Γκέκας είπε: «Χάσαμε έναν γύρο γιατί έγιναν πολλά λάθη. Αν είχαμε από την αρχή αυτή τη σύνθεση θα μιλούσαμε για άλλον Παναιγιάλειο και άλλη ομάδα. Αδικούμαστε, αλλά το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Αν χάσεις έναν γύρο, σου μένει ο δεύτερος για να προσπαθήσεις».

Όταν ρωτήθηκε για την Παναχαϊκή και τον Τηλυκράτη ο Φάνης Γκέκας τόνισε: «Η Παναχαϊκή είναι καλύτερη ομάδα. Έδειξε καλύτερα στοιχεία σε όλο το πρωτάθλημα και ειδικά στον β’ γύρο και πήρε αποτελέσματα που ο Τηλυκράτης δεν πήρε. Η βαθμολογία είναι δίκαιη».