Πινγκ πονγκ: Αγώνες πρόκρισης στην Πάτρα

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 16-9 Απριλίου και θα έχει επίσης το ομαδικό και τα αγωνίσματα του διπλού

Πάτρα

Ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο η πρώτη πράξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης εφήβων-νεανίδων 2021-2022.
Ανάμεσα στις πέντε πόλεις που φιλοξένησαν τους Περιφερειακούς ατομικούς αγώνες ήταν και η Πάτρα, καθώς τα προκριματικά έλαβαν χώρα στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Παμπελοποννησιακού σταδίου, Στους εφήβους κατέκτησε την πρωτιά ο Γιάννης Αναστασιάδης του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ήταν νούμερο 1 στα φαβορί και στον τελικό αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου από τους Φοίνικες Πάτρας (Νο 2), τον οποίο νίκησε με 3-1 σετ (11-8, 3-11, 11-5, 11-8). Το χάλκινο μετάλλιο πήραν ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας) και ο Γιάννη Κούτρα (Ποσειδών Λουτρακίου).
Στις νεάνιδες πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μαγδαληνή Ηλιοπούλου.

Και σε αυτόν τον τελικό κοντραρίστηκαν τα δύο πρώτα φαβορί. Η Ηλιοπούλου από τους Φοίνικες Πάτρας (Νο 2) επικράτησε με 3-2 σετ με αντίπαλο την Ευγενία Καραθανάση (Νο 1), που αγωνίζεται στο ίδιο σωματείο (7-11, 11-7, 11-7, 6-11, 11-9).

Στο πρόγραμμα ήταν και «μικρός» τελικός, επειδή έδινε πρόκριση και η 3η θέση. Την κατέκτησε άνευ αγώνα η Αλεξάνδρα Μπιτχάβα (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας), καθώς δεν μπόρεσε ν’ αγωνιστεί η Κατερίνα Ιωάννου (ΑΕΣ Ίκαρος Καστριτσίου).
Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 16-9 Απριλίου και θα έχει επίσης το ομαδικό και τα αγωνίσματα του διπλού.