Η Παναχαϊκή δεν σκόραρε στο 40% των αγώνων της-Δέχτηκε γκολ στο 50%

Η Παναχαϊκή προχθές στην ήττα της, 1-0, στο Ηράκλειο από τον Εργοτέλη σε παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League 2 για 4η φορά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Δηλαδή στο 40% των παιχνιδιών της στο πρωτάθλημα, 4 ματς στις 10 αγωνιστικές, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση!
Θυμίζουμε ότι εκτός του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, δεν κατάφερε ακόμη να πετύχει γκολ στην ήττα της 1-0 από τον Ιωνικό στην Πάτρα, στο 0-0 με τη Δόξα στην Δράμα και στο 0-0 στα Χανιά με την ομώνυμη ομάδα. Ομάδα που σκοράρει δύσκολα, δύσκολα παίρνει αποτελέσματα και δύσκολα επιτυγχάνει τους στόχους της, ειδικά εάν ο στόχος της είναι ο πρωταθλητισμός χάνει γρήγορα έδαφος…
Βέβαια η φετινή Super League 2 λόγω της πανδημίας και του τρόπου διεξαγωγής της δεν μοιάζει με κανένα άλλο πρωτάθλημα του παρελθόντος, αλλά όπως και να το κάνουμε το πρόβλημα στην επίθεση πλέον για την Παναχαϊκή κάνει μπαμ!
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ
Ομως η Παναχαϊκή έχει και τα θέματά της στη άμυνα. Γιατί στις 10 αγωνιστικές επίσης μόνο σε 5 ματς, δηλαδή στο 50% των παιχνιδιών της κράτησε την εστία της αλώβητη. Συγκριμένα στη νίκη της με 2-0 επί της Ιεράπετρας εντός έδρας, στη νίκη της με 3-0 στη Λάρισα επί του εκεί Απόλλωνα, στη νίκη της με 2-0 επί του Λεβαδειακού στην Πάτρα, αλλά και στις ισοπαλίες, 0-0, με τη Δόξα στη Δράμα και στα Χανιά με την ομώνυμη ομάδα.
Στα άλλα 5 παιχνίδια δέχτηκε γκολ και το πλήρωσε. Στην ισοπαλία, 1-1, στην πρεμιέρα με τα Τρίκαλα στην Πάτρα, στην ισοπαλία, 1-1, με τον Διαγόρα στη Ρόδο, στην ισοπαλία, 2-2 με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Πάτρα, στην ήττα της 1-0 στην Πάτρα από τον Ιωνικό και το περασμένο Σάββατο στο Παγκρήτιο στην ήττα της με 1-0 από τον Εργοτέλη.
Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σε όποιο παιχνίδι δέχτηκε γκολ δεν μπόρεσε να νικήσει και είχε βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας ή και μακριά από την Πάτρα.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η Παναχαϊκή πρέπει να αλλάξει πρόσωπο! Ή για να ακριβολογήσουμε πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και στις δύο πλευρές του γηπέδου για να μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να διεκδικήσει στα ίσια θέση στην πρώτη δυάδα.