«Του χρόνου μπούλες»: Η παρέλαΣΥ της ζωής μας!

Μπορεί ο κορονοϊός να απαγορεύει τις παρελάσεις αλλά η ομάδα «του χρόνου μπούλες», έχοντας μαζί της την εφημερίδα «Πελοπόννησος», αποφάσισε να διοργανώνει την «ΠαρέλαΣΥ», και μέσα από αυτή να παρελάσουμε όλοι μέσω κινούμενων εικόνων που έχουμε καταγράψει ο καθένας μας στα κινητά του κατά τη διάρκεια της παρέλασης!
Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Ποιος από εμάς είδε ποτέ την μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής από το σπίτι;
Ποιος έμεινε στο καναπέ και δε φόρεσε στολή να βγει στο δρόμο;
Ποιος δεν χόρεψε στην Κορίνθου και δεν τερμάτισε λαχανιασμένος στην Κιλκίς;
Ποιος φαντάστηκε ποτέ ότι θα υπάρχει χρονιά που δεν θα μπορεί να κατέβει στον δρόμο και να τραγουδήσει Καρναβάλι η ζωή μας;
Κανείς! Μέχρι πέρυσι… Μοναδική ευκαιρία φέτος! Να δούμε το θετικό του αποκλεισμού… Να δούμε το lock down ανάποδα… Να μείνουμε στο σπίτι ασφαλείς! Και να παρακολουθήσουμε από εκεί την “παρέλαΣΥ της ζωής μας!”».
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε έως και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου τα δικά σας βίντεο στο mail touchronoumpoules@gmail.com, ενώ για τυχόν απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις σελίδες της ομάδας «του χρόνου Μπούλες» σε Facebook & Instagram ή τηλεφωνείται στο 6985753369.
Σημαντική λεπτομέρεια: τα βίντεο θα πρέπει να είναι δικά σας και να συνοδεύονται από το εξής κείμενο:
«Με το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλώνω τη ρητή και ανέκκλητη συγκατάθεσή μου για την ελεύθερη χρήση του αρχείου video που σας επισυνάπτω, το οποίο δηλώνω ότι είναι αποκλειστικά δικό μου πνευματικό δημιούργημα».
Περισσότερα, προσεχώς!