Σφακιανάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στάση εκ του πονηρού» – Τι ανέφερε για τις έρευνες της αστυνομίας ΒΙΝΤΕΟ
«Στάση εκ του πονηρού, που κρύβει πάρα πολλά» χαρακτήρισε τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης, σημειώνοντας παράλληλα πως έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.
«Η στάση που βλέπω εγώ, είναι στάση εκ του πονηρού. Μία στάση που κρύβει πάρα πολλά. Πιστεύω ότι αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για τις κατηγορίες που βαραίνουν την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα.
Μάλιστα, αναφερόμενος στην πορεία των ερευνών, δήλωσε ότι έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την ανακρίτρια, κάτι που σημαίνει ότι «βγάζουν δηλαδή όλα τα δεδομένα από κινητά, τάμπλετ και στικάκια, που θα δείξουν τι συνομιλίες έχουν γίνει. Μέσα από τις εταιρείες τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα πάρουν όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει για ένα χρόνο».
Παρόλα αυτά, τόνισε ότι η Αστυνομία κρύβει έναν «άσο στο μανίκι» και πρόκειται για τα social media, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στα αρχεία που μπορούν να ανασύρουν οι αρχές.
«”Άσος στο μανίκι” τα κοινωνικά δίκτυα, εκεί το βάθος είναι μεγάλο και η έρευνα θα πάει από την στιγμή που η συγκεκριμένη κυρία δημιούργησε τον λογαριασμό. 10, 12, 14 χρόνια; Μέχρι τότε θα πάει», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να εντοπίζετε και να λύσετε τα πιο συχνά προβλήματα εκτύπωσης
Audi A2 e-tron: Τιμή από 38.200 ευρώ και αυτονομία έως 646 χιλιόμετρα
Ο Κώστας Πετρόπουλος στην Θεσσαλονίκη με τους συνταξιούχους ΦΩΤΟ
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
Matrix 5: Η νέα ταινία που παραμένει στο συρτάρι εν αναμονή μιας έγκρισης
