Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League 1 λόγω Κυπέλλου

Ολα δείχνουν ότι η 6η αγωνιστική θα πάει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 4-5 Μαΐου και πρώτα θα διεξαχθεί η 7η, το σαββατοκύριακο (30/4-1/5)

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League 1 λόγω Κυπέλλου

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη ήταν δεδομένο πως θα φέρει… τούμπα το πρόγραμμα!
Ήταν σίγουρο, σε πρώτη φάση, ότι οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Ελλάδας θα ορίζονταν μία εβδομάδα μετά τα πρώτα ματς, και αυτό ακριβώς θα συμβεί.
Τα Λαμία-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, δηλαδή, θα διεξαχθούν μετά το Πάσχα και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες αμφότερα τα ματς πάνε για την Τετάρτη, 27 Απριλίου.

Υπήρχε αρχικά η αίσθηση πως οι ρεβάνς θα διεξάγονταν σε διαφορετικές ημέρες, Τετάρτη και Πέμπτη δηλαδή, όπως θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, στα πρώτα ματς, η ΕΠΟ, ωστόσο, σε συνεννόηση με τη Super League, αποφάσισε να τα βάλει αμφότερα την ίδια ημέρα, την Τετάρτη του Πάσχα.
Ο λόγος είναι ότι ακολουθεί η 7η αγωνιστική των playoffs το σαββατοκύριακο (30/4-1/5), οπότε κρίθηκε προτιμότερο για την ξεκούραση των παικτών να μην υπάρξουν αγώνες την Πέμπτη. Περιμένουμε απλά την οριστική επιβεβαίωση και τις σχετικές ανακοινώσεις.
Από εκεί και πέρα, θα έχουμε αλλαγές, φυσικά και στο πρωτάθλημα. Η 27η Απριλίου ήταν «πιασμένη» από τη Super League, καθώς είχε αρχικά οριστεί η 6η αγωνιστική των playoffs.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η 6η αγωνιστική θα πάει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μία εβδομάδα αργότερα, μεσοβδόμαδα, στις 4-5 Μαΐου και πρώτα θα διεξαχθεί η 7η, το σαββατοκύριακο (30/4-1/5).

Στην 7η αγωνιστική των playoffs της Super League, θυμίζουμε, έχουμε τα εξής παιχνίδια:
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Aρης-Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής είναι:
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Άρης
Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αυριανό (19/4) διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ