Ραφήνα: Ο καβγάς που προηγήθηκε στο μπαρ τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του 42χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Το επεισόδιο που συνέβη τα τελευταία λεπτά του 42χρονου που δολοφονήθηκε στο νυχτερινό μαγαζί στη Ραφήνα καταγράφει βίντεο.

Ραφήνα: Ο καβγάς που προηγήθηκε στο μπαρ τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του 42χρονου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας που καταγράφονται τα λεπτά πριν την στυγερή δολοφονία του 42χρονου, με τον καυγά που προηγήθηκε μέσα στο νυχτερινό κατάστημα το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Στο οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα διακρίνονται οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι την ώρα που βγαίνουν από την τουαλέτα του καταστήματος και πηγαίνουν στην παρέα τους. Στη συνέχεια ακολουθεί και ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του.

Το θύμα φαίνεται να σπρώχνει τους νεαρούς, οι οποίοι απαντούν με σπρωξίματα. Επεμβαίνει τότε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για να τους χωρίσει, ενώ επεμβαίνει και ο υπάλληλος μέσα στο μπαρ, για να δώσει τέλος στο επεισόδιο.

Βίντεο από την Ραφήνα

https://youtu.be/uZDI-3Q9vsw

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για την δολοφονία οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ένας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και ο δεύτερος επικαλέστηκε σοβαρό εθισμό από το αλκοόλ.

Εν τω μεταξύ, άλλοι δύο νεαροί από την παρέα, που κατέθεσαν ως αυτόπτες μάρτυρες, κατέστησαν κατηγορούμενοι από την ανακρίτρια και τις επόμενες ημέρες θα απολογηθούν.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ