Αγγελος Κοντομίχης: Ενας Πατρινός στην Κ20 του Ιωνικού

Αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα της Super League U19 με τον Ιωνικό Νίκαιας, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του

Πατρινός

Ο Αγγελος Κοντομίχης (αριστερά στην φωτογραφία) είναι Πατρινός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται εδώ και έναν χρόνο στην ομάδα Κ20 του Ιωνικού.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στη Θύελλα Πατρών, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, που και εκείνος υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της.

Εξι χρόνια μετά ακολούθησε η μεταγραφή στην ομάδα του Δαβουρλή Κ 92. Την ίδια περίοδο κλήθηκε στη Μικτή Αχαΐας όπου έφτασε στις «4» καλύτερες ομάδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στα 16 του έκανε μεταγραφή στον Ατλαντα, παίζοντας στην ανδρική ομάδα.

Τον Μάιο του 2021 και στα 17 του, ο μάνατζερ του Χρήστος Γάτσης και το team του, του έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμαστεί στη Super League U19 με τον Ιωνικό Νίκαιας, όπου κατάφερε να πείσει το τεχνικό επιτελείο και να αποκτηθεί. Αγωνίστηκε πέρσι στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Ο Αγγελος Κοντομίχης, μίλησε στην “Πελοπόννησο” έναν χρόνο μετά την μεταγραφή του στον Ιωνικό: «Πέρασε ένας χρόνος, με πολύ σκληρή δουλειά, ατέλειωτες ώρες προπονήσεων και πολλών θυσιών, προσωπικών και οικογενειακών, αλλά και με την αγάπη που με περιβάλουν ο προπονητής μου και η οικογένεια του Ιωνικού, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δικαιώσω και να δικαιωθώ. Να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και κάνουν υπέρτατες θυσίες για να βρίσκομαι εγώ εδώ στην Αθήνα κυνηγώντας το δικό μου όνειρο. Είμαι χαρούμενος εδώ στον Ιωνικό.
Από εκεί και μετά, όμως, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Είμαι γεμάτος θέληση για προσφορά και αυτοπεποίθηση. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο. Ζω και αναπνέω γι’ αυτό.»

Για το αν έχει κάνει θυσίες για το ποδόσφαιρο, τόνισε: «Αν θέλεις να παίξεις ποδόσφαιρο επαγγελματικά πρέπει να στερηθείς πολλά πράγματα. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται από την τηλεόραση. Πίσω από έναν αθλητή υψηλού επιπέδου κρύβονται ώρες προπόνησης και πράγματα που έχουν στερηθεί για να φτάσουν εδώ».

Τέλος, για το αν στηρίχθηκε από τους γονείς του, ανέφερε: «Ολα τα οφείλω στους γονείς μου. Ειδικά η μητέρα μου έχει παίξει σημαντικό ρόλο για να είμαι εδώ που είμαι. Εκείνος όμως που πίστευε και πιστεύει πιο πολύ από όλους στις ικανότητες μου, είναι ο πατέρας μου καθώς πάντα με καθοδηγούσε και πάντα μου έλεγε πως μπορώ να κάνω τη διαφορά από τους άλλους. Πρώτος μου στόχος ήταν να τον περάσω στο ποδόσφαιρο».