Α. Δημητρακόπουλος: «Ιστορική ομάδα ο ΑΠΣ Πάτραι»

Ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος εξηγεί γιατί ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι

ο

Για μια ακόμη χρονιά ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος παραμένει στην ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι.

Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον πρωταγωνιστή των play offs ανόδου και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (τέταρτη στο σύνολο) θα φορέσει τη φανέλα με το «φάρο» στο στήθος.

Οι προτάσεις έπεφταν «βροχή» για τον Δημητρακόπουλο, με κυριότερη αυτή από τον Παναιγιάλειο, ωστόσο στο φινάλε έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο παίκτης συμφώνησε να παραμείνει.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΠΣ Πάτραι μίλησε στην «Π» για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση και τον στόχο που έχει θέσει για την νέα σεζόν.
Για ποιους λόγους αποφάσισες να παραμείνει στην ομάδα;
«Μέτρησε ότι το ΑΠΣ Πάτραι είναι μια ιστορική ομάδα και είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που είναι ξανά στις Εθνικές κατηγορίες και ήθελα να είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε, ότι όσες χρονιές συνεργαστήκαμε με την διοίκηση, μπορώ να πω ότι ήταν πραγματικά «κύριοι» στις υποχρεώσεις τους και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να πω το «ναι».

Πώς σχολιάζεις τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα μέχρι τώρα; Είναι σε σωστό δρόμο;
«Η ομάδα προσπαθεί να χτίσει ένα ρόστερ με νέα ταλαντούχα παιδιά μαζί με έτοιμους ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις και είναι γνώστες της κατηγορίας. Πιστεύω στις κινήσεις της διοίκησης».

Πώς αισθάνεσαι που θα επιστρέψεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;
«Δεν αισθάνομαι διαφορετικά, διότι έχω παίξει πολλές φορές σε αυτή την κατηγορία. Απλά θεωρώ ότι απλά είναι ένα πρωτάθλημα που έχει περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες από το τοπικό και αυτό σίγουρα με κάνει να αισθάνομαι θετικά».

Θεωρείς ότι έχει πολλές διαφορές με το τοπικό ποδόσφαιρο;
«Η διαφορά της Γ’ Εθνικής με το τοπικό πρωτάθλημα είναι ότι κυρίως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση και επίσης ότι δεν γνωρίζεις τις ομάδες που θα αντιμετωπίσεις. Είναι ένας άλυτος γρίφος».

Αν έβαζες ένα όριο στον εαυτό σου για τη νέα σεζόν ποιο θα ήταν;
«Δύσκολη ερώτηση, αλλά πιστεύω πάνω από διψήφιο αριθμό γκολ».