Προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου, δηλώνοντας πως θέλει να πάει φυλακή.
Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος και πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο Αθηνών θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασης του.
Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο και το σπίτι του 34χρονου οι αρχές εντόπισαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, πατέρας δύο μικρών παιδιών, δήλωσε εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων.
Επίσης, κατά πληροφορίες, ανέφερε πως ένας μέρος των χρημάτων προέρχεται τη δραστηριότητα του ως συνοδού. Η υπεράσπιση κατέθεσε και αίτημα για να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον κατηγορούμενο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κοινο_Τοπία: Πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων
God of War Laufey: Αναβάλλεται η κυκλοφορία στο PS5 ποια η νέα ημερομηνία
Πόσο συχνά να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού
Ωριαία αστρολογία: ξεκάθαρες απαντήσεις χωρίς ώρα γέννησης!
Η Nothing ετοιμάζει μυστηριώδη συσκευή AI χωρίς οθόνη
