Οι skatelovers θα έχουν την ευκαιρία για δράση στο City In Action

SKATELOVERS

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, για πρώτη φορά οι skateboarders αλλά και οι skatelovers της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα σε ένα πρωτότυπο skatepark στο κέντρο της πόλης!

 

Το City In Action φιλοξενεί το Patras SKATEBOARD Contest 2022, στην πλατεία Γεωργίου την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 με 22.30, σε συνδιοργάνωση με τo  Fifty Fifty boardshop και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!

 

Μια μεγάλη γιορτή του skateboarding με πολλά και εντυπωσιακά κόλπα, ένταση και δυνατή μουσική, που θα δώσει την δυνατότητα στους αναβάτες να αναδείξουν την δημιουργικότητα τους, να εκφραστούν μέσω της σανίδας τους και να ξετυλίξουν στο κέντρο της πόλης την διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα του αθλήματος,  καλώντας όλους σε … δράση!

Οι riders  της τοπικής σκηνής, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συναγωνιστούν, να διακριθούν και να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες!

To skatepark θα είναι ελεύθερο να το απολαύσουν όλοι οι riders, από την Πέμπτη 22/9 έως την Κυριακή 25/9, με την προϋπόθεση να διαθέτουν το πάσο εισόδου που παραλαμβάνουν κατά την εγγραφή τους στην Γραμματεία. Την Κυριακή στην πίστα θα εισέλθουν μόνο οι συμμετέχοντες στην διαγωνιστική διαδικασία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή με ηλεκτρονική εγγραφή στο site www.cityinaction.gr και να καταθέσουν την υπεύθυνη δήλωση στην γραμματεία της διοργάνωσης τις ημέρες των δράσεων, ώστε να παραλάβουν το ειδικό πάσο εισόδου. Εγγραφές θα γίνονται και στην γραμματεία της διοργάνωσης στην πλατεία από τις 19/09.

Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: ¨Ανω των 17, Κατω των 17, αλλά και Γυναίκες.   Τα έπαθλα για την κατηγορία ανδρών ανω των 17 είναι χρηματικά και έχουν ώς εξής:

  • πρώτος 300€
  • δευτερος 200€
  • τρλιτος 100€

επίσης θα υπάρχει και best trick contest με έπαθλο για τον πρώτο 150€

Οι κατηγορίες κάτω των 17 και η κατηγορία των γυναικών θα παραλάβουν δώρα από τους χορηγούς μας.

Ο Patras Skateboard Contest 2022 εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων City In Action 2022 που διοργανώνονται στο πνεύμα της Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας και το οποίο περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό δράσεων με την συμμετοχή πολλών δυνάμεων της πόλης και με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την προώθηση των περιβαλλοντικά φιλικών τρόπων μετακίνησης.

Μέσα από την πολύεπίπεδη θεματική αυτή διοργάνωση, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εντυπωσιακές επιδείξεις και αγώνες, να ενημερωθεί, να ψυχαγωγηθεί και να συμμετέχει σε πολλές από τις δράσεις.

 

Η διοργάνωση City In Action 2022 πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Ποδηλατικού Ομίλου Πάτρας, του Πατραϊκού Ομίλου Τροχοπέδιλων Πάτρας, του Fifty Fifty boardshop , του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό:

Fifty Fifty 2610 273601, email: skateconcityinaction@gmail.com