Πάει για sold-out το Απόλλων-Ολυμπιακός!

Τεράστια η ζήτηση τω εισιτηρίων, ειδικά μετά το μεγάλο διπλό του «ερυθρόλευκων» στη Βαρκελώνη

 

 

Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι που θα παίξει (τζάμπολ στις 19.15) ο Απόλλων στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον περυσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Basket League.

Το ενδιαφέρον έτσι και αλλιώς ήταν μεγάλο και εκτοξεύτηκε στα ύψη έπειτα από την εμφατική νίκη (80-70) του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της Euroleague.

Το λέμε αυτό γιατί οι φίλοι των «μελανόλευκων» θέλουν να δουν τον νέο Απόλλωνα για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός, αλλά και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θέλουν να δουν τη δική τους ομάδα από κοντά.

ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Μάλιστα στον Απόλλωνα έχουν δεχτεί κλήσεις για εισιτήρια από σχεδόν όλη τη Δυτική Ελλάδα. Μέχρι και από τη Λευκάδα!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Όπως γνωστοποιήθηκε από τον Απόλλωνα τα εισιτήρια του παιχνιδιού κοστίζουν 20 και 15 ευρώ. Ακόμη έχει κυκλοφορήσει και περιορισμός αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια των 20 ευρώ αντιστοιχούν σε θέσεις στην κερκίδα Α΄, των 15 σε θέσεις που αντιστοιχούν σε θέσεις στις κερκίδες Β’, Γ’ και Δ’, ενώ των 10 ευρώ μπορούν να προμηθευτούν μόνο φοιτητές, μαθητές και άνεργοι, αλλά με τα αντίστοιχα παρασταστικά (φοιτητική ταυτότητα, μαθητική κάρτα, δελτίο ανεργίας).

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται και σήμερα στο κλειστό γήπεδο του Συλλόγου στην Περιβόλα, 09.00-14.00 και αύριο από τις 09.00 έως τις 15.00 και ακολούθως στα εκδοτήρια.

Βέβαια οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να τα προμηθευτούν και μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/en/ticketmaster_se_2005815.html.

Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Ο Απόλλων με ανακοίνωση του τόνισε ότι οι φίλαθλοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο δύο ώρες νωρίτερα! Το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Θερμή παράκληση σε όλους τους φιλάθλους, να βρεθούν στο γήπεδο μας, στην Περιβόλα, τουλάχιστον δυο ώρες νωρίτερα προκειμένου να μην παρατηρηθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου τα τελευταία λεπτά».

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΡΑΪΑΝ ΤΕΪΛΟΡ

Ο νέος Αμερικανός φόργουορντ του Απόλλωνα, Ράιαν Τέιλορ ήρθε την Παρασκευή το βράδυ στην Πάτρα και από χθες μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθεί στην 12άδα για το αυριανό παιχνίδι, αλλά για αυτό θα αποφασίσει ο Νίκος Βετούλας.