Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Ημιμαραθώνιος «Φάνης Τσιμιγκάτος»

ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ

Η Πάτρα κέρδισε το στοίχημα της διοργάνωσης μιας σπουδαία αθλητικής εκδήλωσης όπως ο 1ος Ημιμαραθώνιος «Φάνης Τσιμιγκάτος», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με  μεγάλη επιτυχία.

 

Περίπου 2.500 δρομείς συμμετείχαν στις τρεις κατηγορίες του αγώνα και έδειξαν πως η πόλη μπορεί εύκολα να συναγωνιστεί άλλες σε εκδηλώσεις δρομικών αγωνισμάτων.

ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ

Όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και άπαντες έμειναν  ικανοποιημένοι τόσο με την οργάνωση όσο και με την διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο.

 

Στην Πάτρα βρέθηκε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα η οποία έμεινε ικανοποιημένη.

ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ

 

Όλοι όσοι συμμετείχαν στον χθεσινό αγώνα ήταν νικητές όμως για την ιστορία να αναφέρουμε και τους τρεις πρώτες στην κατηγορία των 5.000μ. και του Ημιμαραθωνιου καθώς στα 1000μ. δεν υπήρξαν νικητές και απονομές.

 

ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ

Πρώτα από όλα να πούμε ότι νικήτρια του Ημιμαραθωνίου ήταν η Κλεμεντέι Μουγκαντάγκα από την Ρουάντα η οποία κατέκτησε την 1η θέση με χρόνο 1.11.24 που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

 

Στις γυναίκες την 2η θέση πήρε η Λίλιαν Λέλεη από την Κένυα και την 3η θέση η Ντένις Δημάκη από τον ΓΑΣ Ιλισσός.

Στους άνδρες την 1η θέση ο Αχμετ Οούντα από την Ιταλία, την 2η θέση ο Αντέμε Κούνεο από την Ιταλία και την  3η θέση ο Κώστας Σταμούλης από τον ΓΑΣ Αγρίνιου.

 

ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ

Στα 5.000μ. μέτρα, στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη του Πανιωνίου με 17.50, η Πατρινή Ιωάννα Λαβράνου της Ολυμπιάδας με 19.38 και η Εύη Αυγέρη με 20.28 η οποία έτρεχε ανεξάρτητη.

Στους άνδρες, πρώτος ήταν ο Ντένις Κολιός με του ΑΓΣΙ με 15.54,  στην 2η θέση ο Φίλιππος Σιώμος-Γκύζας, επίσης του ΑΓΣΙ με 16.14 και την  3η θέση ο Πατρινός Γιάννης Μπάρλος του Κούρου Πατρών.

 

ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ