«Πάτρα Ενωμένη»: O Κώστας Σβόλης είναι ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης – Επιβεβαίωση της «Π»

Ο Κώστας Σβόλης είναι ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», παίρνοντας τα ηνία από τον Νίκο Παπαδημάτο.

«Πάτρα Ενωμένη»: O Κώστας Σβόλης είναι ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης - Επιβεβαίωση της «Π»

Όπως είχε γράψει πρώτη η  «Π», ο Κώστας Σβόλης είναι ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», παίρνοντας τα ηνία από τον Νίκο Παπαδημάτο, ο οποίος ανακοίνωσε στους δημοτικούς συμβούλους την απόφασή του να παραιτηθεί και από την ηγεσία της παράταξης, αλλά και από δημοτικός σύμβουλος.

Η μετάβαση ολοκληρώθηκε απόψε με τη συνάντηση των μελών της παράταξης και την ψηφοφορία που ακολούθησε, κατά την οποία οι Θεόδωρος Ξυλιάς, Ανδρέας Νικολάου, Νίκος Θεοδωρόπουλος και Βασίλης Σιαδήμας ψήφισαν υπέρ του Κώστα Σβόλη. Ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος ψήφισε «παρών» αποδεχόμενος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, την απόφαση της πλειοψηφίας, αλλά ξεκαθάρισε προς τον Κώστα Σβόλη ότι και θα παραμείνει στην παράταξη και θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του, αλλά και θα μετέχει σε όλες τις δράσεις της «Πάτρας Ενωμένη», διευκρινίζοντας παράλληλα προς όλους πως δεν θα ανεξαρτητοποιηθεί.

Πάτρα – Παράταξη Παπαδημάτου: Σίγουρος αρχηγός ο Σβόλης, αλλά όχι ομόφωνα – Απόψε η «ανθοδέσμη» στον διάδοχο

Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τον Νίκο Παπαδημάτο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, ξεκαθαρίζοντας προς τους συνεργάτες του ότι «ήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη σε νέους ανθρώπους», διευκρινίζοντας, ταυτόχρονα, πως θα εξακολουθήσει να στηρίζει την «Πάτρα Ενωμένη» σε ό,τι τον χρειαστεί.

Ο Κώστας Σβόλης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και κυρίως τον Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, που παρότι ψήφισε «παρών» θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Τη θέση του Νίκου Παπαδημάτου στο δημοτικό συμβούλιο θα πάρει ο Σπύρος Πολίτης.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ