Πατήσια – Βιασμός 19χρονης: Ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα σε βάρος των δύο συλληφθέντων
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήρια αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων.
Ποινική δίωξη για πέντε αδικήματα άσκησε ο εισαγγελέας στους δύο συλληφθέντες, 20 και 21 ετών που φέρονται να άρπαξαν, να έκλεισαν επί τρεις ημέρες μια 19χρονη σε διαμέρισμα της Αθήνας και να τη βίαζαν.
Συγκεκριμένα κατηγορούνται για: αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήρια αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ζώδια 28/7: Η πιο τυχερή μέρα του καλοκαιριού – ποιοι ευνοούνται!
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων σε γλέντι στην βεράντα με την Creative Youthland
