Πάτρα – Κοινωφελής Υπηρεσία: «Οσμή» οικονομικού σκανδάλου, αλλά υπό μυστική διερεύνηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται οικονομικός έλεγχος σε μεγάλο και γνωστό Φορέα της Πάτρας για σκάνδαλο χιλιάδων ευρώ!

Πάτρα

Με άκρα μυστικότητα, σε μεγάλο φορέα κοινωνικού χαρακτήρα της Πάτρας, διενεργείται εσωτερικός έλεγχος διότι υπάρχουν ενδείξεις ότι παρατηρήθηκε αναντιστοιχία σε οικονομικά στοιχεία της Υπηρεσίας.

Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν ανακοινώνεται το παραμικρό, πέραν του ότι ακόμη εκκρεμεί η τεκμηρίωση του πιθανολογούμενου «σοβαρού» παραπτώματος.

Η στήλη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» απευθύνθηκε σε διευθυντικό στέλεχος, που είπε ότι «δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή του και πάντως στο δικό του Τμήμα δεν διενεργείται κάποιος έλεγχος», χωρίς να γνωρίζει αν συμβαίνει κάτι σε «συγγενικό» φορέα!

Αντιθέτως, συνδικαλιστικοί κύκλοι επιβεβαίωναν ότι διενεργείται πράγματι έλεγχος, που αφορά γυναίκα υπάλληλο, αλλά δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό ως προς τη σπουδαιότητα ή μη των πεπραγμένων της, όπως και του ύψους της οικονομικής ζημιάς για την Υπηρεσία.

Ανεπιβεβαίωτη – μέχρι στιγμής – πληροφορία θέλει να ελέγχεται το ενδεχόμενο να έχουν προκληθεί απώλειες…εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Στον συγκεκριμένο κοινωφελή φορέα είχε παρατηρηθεί και στο παρελθόν ανάλογο οικονομικό «χάσμα», όπως ενδέχεται να συμβαίνει και τώρα, και τότε είχε τύχει αποπομπής και ποινικών κυρώσεων υπάλληλός του…