Δ. Κραβαρίτης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, θέλουμε ακόμα δουλειά»

Κραβαρίτης

Τα πρώτα του συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής του ΝΟΠ, Δημήτρης Κραβαρίτης την Παρασκευή και το Σάββατο, στα φιλικά προπονητικού χαρακτήρα – δεν κρατήθηκε σκορ – που έδωσε η ομάδα του με αντιπάλους τους Ιωνικό και Ηλιούπολη, στην Αθήνα.

Ο Ελληνας προπονητής, με εξαίρεση τον Βικάτο που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του και έκανε δοκιμές.

 

«Αν υπολογίσουμε την εποχή και το γεγονός ότι δεν είχαμε παίξει κανένα φιλικό παιχνίδι μέχρι στιγμής, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου», δήλωσε στην «ΠτΔ» ο προπονητής του ΝΟΠ, Δημήτρης Κραβαρίτης και πρόσθεσε: «Παίξαμε απέναντι σε ομάδες που είναι φαβορί για την άνοδο, που έχουν κάνει σπουδαίες μεταγραφές και σταθήκαμε αρκετά καλά. Σαφώς και μας λείπουν και άλλα φιλικά παιχνίδια και χρειαζόμαστε ακόμα αρκετή δουλειά. Δυστυχώς για τις ομάδες της Πάτρας, είναι δύσκολο να πηγαίνουν συνεχώς στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και φυσικά περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

 

ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ

Από εκεί και πέρα, οι «δαίμονες» επιστρέφουν σήμερα στην πισίνα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια θα γίνουν το Σαββατοκύριακο με αντίπαλο την Κέρκυρα. Οι νησιώτες θα έρθουν στην Πάτρα για να δώσουν δύο φιλικά τεστ με το ΝΟΠ και θα είναι μια ακόμα ευκαιρία για δοκιμές από το τεχνικό επιτελείο.