Πάστα Ελιάς: Το έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα

Πάστα Ελιάς

Έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα, φτιαγμένο από την ψίχα της ελιάς από τα αγαπημένα αλείμματα πάνω σε ψωμί, σε παξιμάδι ή τυρί. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες ή σε φαγητά πάνω σε κρέας.

Πάστα Ελιάς

Υλικά:
250 gr. ελιές πράσινες ξεκουκουτσιασμένες
2 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
3 κουταλιές σούπας ξύδι
50 gr. ελαιόλαδο

Παρασκευή:
Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και χτυπάμε να γίνει ένα μίγμα λείο.
Σερβίρουμε αφού πρώτα το βάλουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
tips: το ίδιο μπορεί να γίνει και με όποιο άλλο είδος ελιάς θέλουμε ή ακόμα και να βάλουμε διαφορετικές ελιές μαζί.

Παράσχος Αξιώτης
Executive Consultant Chef
Τα Μονοπάτια των Γεύσεων

Τα Μονοπάτια των Γεύσεων