Πάστα Ελιάς: Το έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα
Έδεσμα που νοστιμίζει κάθε γεύμα, φτιαγμένο από την ψίχα της ελιάς από τα αγαπημένα αλείμματα πάνω σε ψωμί, σε παξιμάδι ή τυρί. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε σαλάτες ή σε φαγητά πάνω σε κρέας.
Υλικά:
250 gr. ελιές πράσινες ξεκουκουτσιασμένες
2 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
3 κουταλιές σούπας ξύδι
50 gr. ελαιόλαδο
Παρασκευή:
Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και χτυπάμε να γίνει ένα μίγμα λείο.
Σερβίρουμε αφού πρώτα το βάλουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
tips: το ίδιο μπορεί να γίνει και με όποιο άλλο είδος ελιάς θέλουμε ή ακόμα και να βάλουμε διαφορετικές ελιές μαζί.
Παράσχος Αξιώτης
Executive Consultant Chef
Τα Μονοπάτια των Γεύσεων
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News