Ο ΝΟΠ για την άνοδο, η ΝΕΠ για τις εμπειρίες

Στη μάχη της β’ φάσης της Α2 Εθνικής

NEP-NOP Το σαββατοκύριακο κρίνονται όλα

Με διαφορετικούς στόχους και σε διαφορετικούς Ομίλους ρίχνονται σήμερα στην β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο ΝΟΠ και ΝΕΠ. Ο ΝΟΠ θέλει την πρόκριση στα τελικά για να διεκδικήσει την άνοδο και η ΝΕΠ να δώσει τη δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές της να κερδίσουν εμπειρίες και να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Ο Ομιλος του ΝΟΠ θα φιλοξενηθεί στο Α. Πεπανός και σήμερα θα παίξει στις 18.00 με τον Νηρέα Γέρακα, ενώ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας θα αγωνιστούν στις 19.30 Μίλων-Ηλιούπολη. Αύριο στις 09.30 ο ΝΟΠ θα παίξει με την Ηλιόπουλη και στις 18.30 με τον Μίλωνα.

Ο Ομιλος της ΝΕΠ θα φιλοξενηθεί στο Ιλίσιο κολυμητήριο και σήμερα στις 19.00 θα παίξει με τον Ηλυσιακό και στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου στις 20.30 θα αγωνιστούν Χαϊδάρι-ΠΕΚΕΒ. Αύριο στις 10.00 η ΝΕΠ θα παίξει με το Χαϊδάρι και στις 17.00 με την ΠΕΚΕΒ.

ΛΑΜΠΑΤΟΣ: «ΘΑ ΠΑΜΕ

ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΪΛ-8»

«Θέλουμε να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον Ομιλο για να προκριθούμε στο φάιναλ-8. Αυτός είναι τώρα ο στόχος μας» δήλωσε ο προπονητής του ΝΟΠ Βασίλης Λαμπάτος, που για τα παιχνίδια θα έχει στη διάθεση του τους

Διονύση Βυθούλκα, Βασίλη Τσασσερλή, Κωνσταντίνο Χριστάκη, Βασίλη Κανελλόπουλο, Παναγιώτη Γκότση,  Φαίδωνα Νεζίζ, Ιάσωνα Πολάτο, Θανάση Καβουρτζή, Τάσο Κωνσταντόπουλο, Νίκο Ρογδάκη, Θαραλέο Πασσά, Νικόλα Ανδρικόπουλο, Απόστολο Γεωργαρά, Γιώργο Γουρδούπη, Θόδωρο Ρουμάνο, Χριστόφορο Τρασάι, Ανδρέα Μπιτσάκο, Αγγελο Καραϊσκο.

ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ«ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,

ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ»

«Μας προέκυψαν προβλήματα, αλλά προχωράμε. Θέλουμε οι νεαροί μας παίκτες να  αποκτήσουν εμπειρίες και να κάνουν ένα βήμα μπροστά» τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος, που υπολογίζει τους

Αγγελο Λιβαθηνό, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, Νίκο Τουλγαρίδη, Θανάση Κρίκη, Τάσο Βικάτο, Αγγελο Σοφό, Χρυσόστομο Μπάρλο, Γιώργο Γκοτσόπουλο, Νίκο Μπάζιο, Νικηφόρο Δομετίου, Γιώργο Πριόβολο, Φώτη Τρίχα, Βασίλη Δημορρηγόπουλο, Παναγιώτη Καρύδη, Μιχάλη Παπαδάτο.

Θυμίζουμε ότι στη β΄φάση οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τέσσερις Ομίλους και οι δύο πρώτες από κάθε Ομιλο θα προκριθούν στα τελικά (φάιναλ-8). Εκεί οι 8 ομάδες θα διεκδικήσουν δύο εισιτήρια, που οδηγούν στην Α1 Εθνική.