Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Εξαδάκτυλος – Μέλος στο νέο ΔΣ η Άννα Μαστοράκου

Οι εκλογές για την εκπροσώπηση των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας στον ΠΙΣ πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά με ψηφιακές κάλπες.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Εξαδάκτυλος - Μέλος στο νέο ΔΣ η Άννα Μαστοράκου

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., με τη συμμετοχή του 99,4% των εκλεκτόρων από όλη τη χώρα.

Επανεξελέγη πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μετά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο για πρώτη φορά με ψηφιακές κάλπες.

Το προηγούμενο Σάββατο, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση παρουσία των εκλεκτόρων του σώματος, στην οποία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2023, αλλά και τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες με την συμμετοχή του 99,4% των εκλεκτόρων από όλη τη χώρα. Οι εκλογές για την εκπροσώπηση των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας στον ΠΙΣ πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά με ψηφιακές κάλπες. Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 506 γιατροί – εκλέκτορες από τους 509 που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Σήμερα το πρωί, έπειτα από συνεδρίαση του νέου ΔΣ, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

ΠρόεδροςΑθανάσιος Εξαδάκτυλος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης
Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Βαρνάβας
Ταμίας: Βασίλειος Ψυχογυιός
Μέλη: Βαβουρανάκης Χάρης, Ελευθερίου Γεώργιος, Καψαμπέλης Παύλος, Καλιαμπάκος Σωτήριος, Μαστοράκου Αννα, Παπάζογλου Χρήστος, Παπανδρούδης Ανδρέας, Τζίμα Κορίνα, Τζωρτζίνης Δημήτριος, Ψαλτάκος Μιχαήλ.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ